Antena Meniu Search
x

Video Litoralul românesc, pregătit de distracție. Primul eveniment cu peste 200 de oameni, la malul mării

Pe litoral a avut loc primul eveniment cu peste 200 de persoane după mai bine de un an. Chefi renumiţi s-au intrecut intr-un concurs de arta culinara, iar pe strazile din Mamaia a avut loc o paradă a masinilor de epoca. Asa a fost marcată redeschiderea sezonului estival la malul marii. 

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 08:36

Vezi și

Puntea de evenimente a unui yacht de lux s-a transformat pentru cateva ore într-un salon gastronomic de 5 stele. Platourile cu arome mediteraneene sau asiatice au dat tonul pe vas. 

Bucatarii au gândit adevarate povesti culinare pentru cele mai fine papile gustative. 

Dan Revici, bucatar chef: 

Sunt mai pretenţioşi turiştii români acum, când merg la un restaurant?

Pe acelaşi subiect

Sunt pretenţioşi, dar sunt foarte dornici să iasă şi să guste din toate preparatele pe care noi le facem...

Nici cofetarii nu s-au lasat mai prejos.

Cât ați lucrat la el?

Poate 4 ore, nu ştiu să vă spun exact.

După un an şi jumătate de pandemie, industria Horeca începe să-şi revină

Roberto Tortorra - manager restaurant: Noi lucrăm în sistemul HORECA mai ales în zona litoralului să optimizăm şi să creştem şi să creştem calitatea culinară, tocmai pentru a mulţumi toate gusturile, tocmai pentru a primi clienţii care anii trecuţi au fost în străinătate, unde au gustat preparate poate altfel decât aici, mai pretenţioase. 

Corina Martin - organizator eveniment: Un eveniment pe care nu-l facem doar pentru noi, ci de fapt ca un semnal si un mesaj pe care vrem sa-l transmitem catre miliaone de romani care-n acest moment n-au decis unde sa aleaga vacanta de vara 2021 si care au nevoie de o invitatie.

Nu este totul roz, insă. 

Aslan Egevit, vicepresedinte RESTO: Există un deficit de forţă de muncă, care va genera probleme foarte mari. Suntem convinşi că toţi operatorii sunt pregătiţi să ofere servicii mult mai bune decât până acum, dar trebuie să subliniez că vom avea un an cu scumpiri, despre care nu prea vorbeşte nimeni...

Finalul evenimentului a apartinut masinilor retro, care au defilat pe străzile din staţiunea Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Litoralul românesc, pregătit de distracție. Primul eveniment cu peste 200 de oameni, la malul mării