Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Liviu Dragnea, modificare de ultimă oră la proiectul de lege privind Legea pensiilor! Veniturile din activități independente se vor putea cumula cu pensia!

Liviu Dragnea a făcut un anunţ de ultimă oră privind proiectul de lege pentru legea pensiilor!

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 17:03

Liviu Dragnea a făcut un anunţ de ultimă oră privind proiectul de lege pentru legea pensiilor, şi anume reglementarea posibilităţii de a cumula pensia cu veniturile din activităţi independente (drepturi de autor, creații artistice etc).

"Pentru a corecta o lege total greșită și a reglementa posibilitatea cumulului pensiei cu veniturile din activități independente (drepturi de autor, creații artistice etc), am depus astăzi un amendament la proiectul de lege privind completarea Legii pensiilor, proiect ce se află în dezbaterea Comisiei de Muncă a Camerei Deputaților și care va fi dezbătut în ședința de săptămâna viitoare", a precizat Liviu Dragnea pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Măsura anunţată de Liviu Dragnea vine ca urmare a unui uriaş scandal mediatic, generat de cazul unei tinere cu scleroză multiplă, care a fost pedepsită de stat pentru o sumă infimă obţinută din vânzarea unei cărţi. Pentru că a câştigat 240 de lei, i-a fost oprită o parte din pensia de handicap. Un ajutor oricum insuficient. Tânăra scriitoare ar fi trebui să trăiască doar cu puţin peste 500 de lei, fără dreptul de a obţine venituri din muncă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, modificare de ultimă oră la proiectul de lege privind Legea pensiilor! Veniturile din activități independente se vor putea cumula cu pensia!