Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, surprins în mașină, în drum spre închisoare

Liviu Dragnea a fost surprins în mașina care îl ducea spre penitenciarul Rahova, după condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 17:36

Liviu Dragnea, în drum spre închisoare
Liviu Dragnea, surprins în drum spre închisoare - Alex Costache / Facebook

Liviu Dragnea a fost surprins în mașina care îl ducea spre penitenciarul Rahova, după condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Flancat de jurnaliști, cameramani dar și protestatari, președintele PSD a părăsit locuința în jurul orei 16:40, într-o mașină neagră, cu geamuri fumurii. 

Zeci de oameni au stat aproape două ore în fața domiciliului său, pentru a surprinde momentul în care Liviu Dragnea este escortat de polițiști spre penitenciar. Liderul PSD, însă, nu a mai așteptat sosirea agenților și s-a predat singur.

Pe acelaşi subiect

Liviu Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi protestatari, în faţa penitenciarului Rahova. Unul dintre aceștia chiar a înșirat pe asfalt mai multe obiecte de igienă personală şi de curăţenie. Alţi protestatari au desfăşurat o rolă de hârtie igienică de-a latul străzii, ca o linie de finish, aşteptând maşina în care se află Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, surprins în mașină, în drum spre închisoare