Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, aşteptat de protestari la Rahova cu obiecte de igienă personală (Video)

Liviu Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi protestatari, în faţa penitenciarului Rahova, unul dintre ei înşirând pe asfalt mai multe obiecte de igienă personală şi de curăţenie. De asemenea, alţi protestatari au desfăşurat o rolă de hârtie igienică de-a latul străzii, ca o linie de finish.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.05.2019, 17:16

Liviu Dragnea, aşteptat de protestari la Rahova cu obiecte de igienă personală (Video) Vezi și

Liviu Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi protestatari, în faţa penitenciarului Rahova, unul dintre ei înşirând pe asfalt mai multe obiecte de igienă personală şi de curăţenie.

De asemenea, alţi protestatari au desfăşurat o rolă de hârtie igienică de-a latul străzii, ca o linie de finish, aşteptând maşina în care se află Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, aşteptat de protestatari la pentienciarul Rahova 

Liviu Dragnea este dus la Rahova, unde va sta timp de 21 de zile în carantină, după care, cel mai probabil, va fi transferat la Penitenciarul  Jilava, unde va executa pedeapsa în regim semisdeschis.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Decizia de astăzi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, aşteptat de protestari la Rahova cu obiecte de igienă personală (Video)