Antena Meniu Search
x

Video Localnic incendiat de trei tineri la Stoeneşti, în Vâlcea. Adolescenţii au filmat grozăvia şi au postat imaginile online, pentru like-uri

O glumă dusă la extrem era pe cale să se transforme într-o tragedie în localitatea Stoeneşti din judeţul Vâlcea. Din dorinţa de a ajunge faimoşi pe o reţea de socializare, trei tineri, unul dintre ei având doar 15 ani, au recurs la un gest şocant. În timp ce doi dintre aceştia îl stropeau cu spray pe un bărbat, al treilea a pornit focul cu o brichetă. În timp ce victima agoniza, făptaşii au dat bir cu fugiţii. Fiica bărbatului de 55 de ani s-a dus imediat la poliţie. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 08:05

Vezi și

Este momentul halucinant al atacului, suprins chiar de unul dintre prietenii agresorilor.

Adolescenţii au postat ulterior videoclipul pe o reţea de socializare cu un scop precis - să strângă sute de like-uri. 

Fiica victimei: Bineînţeles, au şi postat. Li s-a părut ceva amuzant. 

Bărbat incendiat de trei adolescenţi în faţa curţii, la Stoeneşti

Pe acelaşi subiect

Cei trei tineri, unul dintre ei având doar 15 ani, aveau un plan bine pus la punct. Indivizii au început să facă gălăgie pentru a-şi atrage victima în vârstă de 55 de ani în faţa curţii. Fără să bănuiască pericolul, proprietarul locuinţei a căzut în capcană. Imediat, totul a luat o întorsătură dramatică.

Fiica victimei: Copiii aceia îl ţineau de vorbă, adică i-au distras atenţia, şi celălalt de fapt stătea undeva în spatele lui. Un băiat îi ţinea mâna pe umăr. El avea bricheta. Adică cel care se afla lângă el a aprins focul. 

În timp ce victima agoniza, agresorii se amuzau copios de isprava lor. După ce şi-au dat seama că situaţia se poate transforma rapid într-o tragedie, doi dintre ei au încercat să stingă flăcările. Încă aflată în stare de şoc, victima nu a observat atunci când hainele pârjolite de foc i-au fost sutrase de către atacatori. Cel mai probabil, pentru a-şi asunde faptele. 

Fiica victimei: Ei le-au luat pentru că nu a venit cu ele acasă, nu mai erau. A avut o şapcă, ce a avut pe el. 

Bărbatul încă stă închis în casă de teama unui posibil atac

Fiica bărbatului a aflat cele întâmplate abia după ce un vecin i-a trimis videoclipul postat de tineri. Aceasta a mers imediat la poliţie.

Femeia spune însă că tatăl ei încă stă închis în casă de teama unui posibil atac. 

Fiica victimei: Mi-a spus că să lăsăm aşa. Dacă vin să mă bată, să mă ameninţe, să nu ştiu ce.

Loredana Sandu, IPJ Vâlcea: Am identificat persoanele implicate în incident şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Din fericire, în urma atacului, bărbatul de 55 de ani nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Localnic incendiat de trei tineri la Stoeneşti, în Vâlcea. Adolescenţii au filmat grozăvia şi au postat imaginile online, pentru like-uri