Antena Meniu Search
x

Video Localnicii din Bosanci, furioşi pe hoţul care a furat capacele maşinii de poliţie. "O necinstire adusă comunei"

Maşinile poliţiştilor au devenit atracţii irezistibile pentru hoţi. La Suceava, un individ a furat capacele roţilor. Iar în Sibiu, un alt bărbat a luat tot ce a apucat dintr-o maşină de poliţie, parcată chiar în fața sediului Inspectoratului.

de Angela Bertea

la 08.10.2022, 10:04

Vezi și

Comuna Bosanci, ora 4 dimineaţa. Camerele de supravghere surprind un bărbat care se apropie de maşina de Poliţie. Aruncă o privire spre roţile autospecialei şi decide să acţioneze.

Fură un capac şi pleacă, dar se întoarce după câteva minute să le ia şi pe celelalte trei. Apoi, dispare în noapte. Întorşi la maşină, poliţiştii, care veniseră la o sesizare, nu şi-au dat seama că au fost furaţi. Au descoperit paguba în ziua următoare.

Localnici: - "O să le ia şi vestoanele de pe ei sau caschetele. O nesimţire şi o necinstire adusă comunei. E un fel de huliganism, vii tu să demontezi maşina Poliţiei."

- "Le dă de gândit acum, dacă îndrăzneşti la Poliţie. Unii sunt învăţaţi cu puşcăria şi trebuie pedepsele să fie mai aspre."

Pe acelaşi subiect

- Nu ştiu, tupeu mare.

- Face comuna de ruşine. O răzbunare, o răzbunare, probabil. 

Înainte de a sustrage capacele, hoţul a dat târcoale autospecialei, s-a asigurat că nu îl vede nimeni, însă nu a ţinut cont de un aspect. Locul este monitorizat video. În această zonă sunt amplasate cinci camere de supraveghere.

Culmea tupeului: A furat direct de la poliţişti

Imaginile i-au ajutat pe poliţişti să-l prindă rapid pe făptaş. Este vorba despre un tânăr de 35 de ani, din localitate, cercetat în libertate pentru furt calificat, după expirarea ordonanţei de reţinere. Poliţiştii au recuperat şi capacele, care sunt acum din nou montate pe roţile autospecialei. 

Un incident similar a avut loc şi la Sibiu, unde o maşină de Poliţie a fost jefuită chiar în fața sediului IPJ Sibiu. Hoţul a furat tot ce i-a picat în mână: un suport de telefon mobil, vesta unui poliţist, telecomanda rampei şi două lanterne.

Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu: Este vorba despre furtul unor bunuri dintr-o autospecială de Poliţie, utilizată de către poliţiştii din cadrul Biroului Poliţie Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea - Deva. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării autorului.

Cei doi indivizi riscă acum până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Localnicii din Bosanci, furioşi pe hoţul care a furat capacele maşinii de poliţie. "O necinstire adusă comunei"