Antena Meniu Search
x

Localnicii din Otopeni, terorizați de o bandă de hoți. După lăsarea serii, tâlharii sar gardurile și fură ce apucă

Locuitorii din Otopeni nu mai au linişte după ce o bandă de hoţi le-a călcat gospodăriile în miez de noapte. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum indivizii se plimbă nestingheriţi pe stradă, sar gardurile, ajung în curţile oamenilor şi fură ce apucă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.08.2022, 13:29

Vezi și

Hoții nu au fost prinși nici după patru zile, fapt care îi sperie pe oamenii din acea zonă pentru că se așteaptă să fie luați din nou cu asalt de aceștia.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum au acționat hoții. Au intrat în curțile oamenilor, au verificat portierele mașinilor și s-au uitat chiar și pe ferestre. Au furat doar o pereche de ochelari dintr-una din mașinile uitate descuiate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, pentru tentativă de furt, dar și pentru violare de domiciliu. Acum încearcă să dea de urma hoților. Pe de altă parte, localnicii dau vina pe agenți și spun că nu sunt suficienți în Otopeni pentru a-i proteja. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Localnicii din Otopeni, terorizați de o bandă de hoți. După lăsarea serii, tâlharii sar gardurile și fură ce apucă