Antena Meniu Search
x

Video Locul din Bucureşti unde îţi poţi duce copiii pe gratis la ateliere de Crăciun şi spectacole de teatru. Cât costă intrarea pentru un adult

Crăciun ...artistic. Palatul Dacia-România din centrul vechi al Bucureştiului se transformă în casa lui Moș Crăciun. Art Safari oferă spectacole de teatru de păpuşi, colinde şi ateliere de artă. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 10.12.2023, 14:15

Vezi și

Palatul Dacia, unul dintre cele mai frumoase locuri de văzut anul acesta de sărbători pentru că aveţi ce face aici. Dacă veniţi cu cei mici, dar şi ca adulţi. Copiii sunt extrem de fericiţi şi vor să participe şi la ateliere, sa vadă exploziţiile, însă cel mai tare ne-a atras atenţia această exploziţie pe care o vedem chiar acum, o expoziţie specială care a atras privirile multor adulţi, pentru că aici vedem foarte multe obiecte specifice de Crăciun, însă de pe vremea lui Moş Gerilă, de la saniile de atunci până la globuri şi chiar la acele celebre bomboane de pom pe care le ştim cu toţii. Aici la Palat, în toate aceste zile până pe 22 decembrie puteţi să participaţi la foarte multe ateliere de creaţie.

Cu cât poţi cumpăra decoraţiunile pe care le aranjează copiii

Veţi plăti o taxă, însă veţi putea să decoraţi singuri turtă dulce şi vă puteţi face şi alte decoraţiuni de Crăciun. Un biscuit de tură dulce costă 21 de lei, o casă mai mică 30 de lei şi una mare 60 de lei. Tot aici avem un atelier special pentru aceste coroniţe naturale din brad pe care le puteţi decora singuri. Preţul este de 60 de lei şi plecaţi cu coroniţa acasă. Copiii abia aşteaptă spectacolele de animaţie cu păpuşi, vor veni cei de la Teatrul Ţăndărica aici, vom vedea şi spectacole de la opera comică pentru copii, concerte de colinde susţine de corul Madrigal, dar şi aceste minunate ateliere.

Preţul intrării

Acestea sunt doar o parte din activităţile pe care pe puteţi face aici. Toţi copiii până în 14 ani au intrare gratuită la expoziţii. Biletele pentru atelierele de creaţie de pe site iar online veţi vedea o surpriză pentru că biletele sunt la jumătate de preţ acolo. Un bilet aici e 60 de lei şi dacă luaţi două aveţi parte de o mică reducere, 115 lei pentru două bilete. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Locul din Bucureşti unde îţi poţi duce copiii pe gratis la ateliere de Crăciun şi spectacole de teatru. Cât costă intrarea pentru un adult