Antena Meniu Search
x

Video Locul tragediei din Bistriţa-Năsăud, unde un bărbat a fost izbit mortal de ambulanţă, pe DN 17. În salvare se afla un pacient

Serie neagră pentru ambulanţe! Încă o maşină de urgenţe a fost implicată într-un accident foarte grav, al doilea în ultima săptămână. Pe o stradă din Bistriţa, o salvare a spulberat un pieton. Bărbatul a fost proiectat la câţiva metri distanţă şi a murit la spital. 

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 19:33

Vezi și

Nenorocirea a avut loc într-un cartier de la marginea oraşului, unde localnicii se plâng că străzile nu sunt bine iluminate noaptea. Bărbatul de 64 de ani a traversat prin loc nepermis şi a fost lovit în plin de ambulanţa care transporta un pacient. 

Pieton spulberat de ambulanţă

Mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă au mers la locul accidentului, dar nu au izbutit să schimbe deznodământul. "Accidentul s-a soldat din nefericire cu decesul pietonului", a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Localnicii din zonă susţin că strada unde a avut loc accidentul ar trebui monitorizată de poliţişti, pentru că este o zonă periculoasă. "Se ciculă tare, sunt multe maşini, foarte multă circulaţie", spune un localnic.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Tragedia vine la nici o săptămâna după un alt accident grav, petrecut la doar câţiva kilometri distanţă - o ambulanţă a intrat într-un cap de pod în urma unei depăşiri anchetată acum de agenţii de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Locul tragediei din Bistriţa-Năsăud, unde un bărbat a fost izbit mortal de ambulanţă, pe DN 17. În salvare se afla un pacient