Antena Meniu Search
x

Video Lovit cu indicatorul şi strâns puternic de obraji. Acuzaţii grave la o şcoală din Timişoara, unde o elev de 6 ani ar fi fost agresat de învăţătoare

Acuzaţii grave la o şcoală din Timişoara.  Părinţii unui elev de 6 ani spun că învăţătoarea l-a agresat fizic şi psihic pe copil. Chiar şi un psiholog a confirmat faptul că micuţul a fost traumatizat de ceea ce a trebuit să îndure la şcoală. Părinţii au transferat copilul la altă unitate şi au depus plângere la poliţie.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.03.2024, 19:53

Vezi și

Părinţiii povestesc faptul că micuţul a fost lovit cu indicatorul de către doamna învăţătoare şi strâns puternic de obraji, în repetate rânduri, pentru că nu ştia să citească sau să coloreze la fel de bine ca şi colegii săi. Abia când în comportamentul copilului au apărut anumite schimbări, părinţii au început propria anchetă şi aşa au aflat ce se întâmplă cu micuţul lor la şcoală. Oamenii au confruntat-o pe învăţătoare care, iniţial, a negat toate acuzaţiile, însă a recunoscut apoi că, totuşi, l-a atins cu vorba şi că l-a făcut impertinent de mai multe ori.

Într-un raport pe care l-au trimis către ISJ, într-o cerere de transfer, părinţii au trecut la motivul transferului, agresiune. Aşa a ajuns să se sesizeze inclusiv Inspectoratul Şcolar în acest caz.

Directorul şcolii, după anchetă: copilul a căzut cu capul în băţul învăţătoarei

O anchetă făcută de unitatea de învăţământ a concluzionat că, fapt, copilul a căzut cu capul în băţul învăţătoarei, potrivit directorului şcolii.

Este o anchetă şi a poliţiei în acest caz, pentru că a fost sesizat şi IPJ Timiş, iar raportul psihologic arată că micuţul a fost într-adevăr, traumatizat şi că a avut nevoie de terapie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Lovit cu indicatorul şi strâns puternic de obraji. Acuzaţii grave la o şcoală din Timişoara, unde o elev de 6 ani ar fi fost agresat de învăţătoare