Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru Gigi Becali! Decizia luată de Administraţia Penitenciarelor l-ar putea duce înapoi după gratii pe latifundiar

Administratia Penitenciarelor sesizează Parchetul impotriva lui Gigi Becali. Milionarul riscă astfel o nouă pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani, la care se va adauga o majorare cu jumatate din pedeapsa aplicata pentru savarsirea unei infractiuni in stare de recidiva, plus restul de pedeapsa ramas neexecutat prin liberarea conditionata.

Administratia Penitenciarelor sesizează Parchetul impotriva lui Gigi Becali. Milionarul riscă astfel o nouă pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani, la care se va adauga o majorare cu jumatate din pedeapsa aplicata pentru savarsirea unei infractiuni in stare de recidiva, plus restul de pedeapsa ramas neexecutat prin liberarea conditionata.

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) a confirmat, cu prilejul unei scurte intalniri, decizia de a sesiza in zilele urmatoare Parchetul impotriva fostului detinut George Becali pentru infractiuni de ultraj si santaj la adresa unui director de penitenciar.

Ex-detinutul George Becali a intervenit intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 unde a afirmat in mod explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu ar fi aprobat o noua invoire pentru varul Victor Becali.

Ulterior, George Becali a incercat sa se disculpe folosind aceeasi strategie care, deloc surprinzator, i-a mai adus si alte condamnari penale. Sunt de notorietate incercarile acestuia de a convinge judecatorii ca persoana sechestrata ar fi intrat singura in portbagaj pentru a nu pata de sange o bancheta extrem de sensibila si ca mita ar fi o forma de premiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lovitură pentru Gigi Becali! Decizia luată de Administraţia Penitenciarelor l-ar putea duce înapoi după gratii pe latifundiar