Antena Meniu Search
x

Video Luca, băiețelul de 6 ani dispărut în râul Ialomița, a fost găsit mort. Familia e sfâșiată de durere

Luca, băiatul de 6 ani dispărut în râul Ialomiţa, a fost găsit mort și scos din apă de scafandri. Copilul plecase la joacă împreună cu mai mulţi băieţi, iar unul dintre ei a vrut să facă o glumă, cel mai probabil, și l-a împins în apă. Salvatorii şi localnicii l-au căutat ore-n şir, cu drone şi un sonar. Familia băiatului este sfâșiată de durere.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 19:26

Vezi și

"Astăzi, 2 iulie a.c., în jurul orei 15:03, minorul de 6 ani, care în data de 30 iunie a.c. a plecat de acasă pe râul Ialomița din sat Lipia, comuna Gruiu, a fost găsit, decedat, în același râu, și scos la suprafață de scafandri. Corpul neînsuflețit va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții Poliției.

Luca, împins în apele râului Ialomița de un alt copil

"A plecat să se joace cu un copil mai mic decât el cu un an. S-ar fi enervat, nu știu ce au făcut și l-a împins în apă. Aseară am aflat că fratele meu este înecat. Am încercat să îl căutăm pe stradă, am oprit toate autobuzele că am presupus că ar fi în autobuze", spunea plângând fratele copilului dispărut.

Băiatul ar fi plecat la joacă şi a ajuns la 6 kilometri de casă, pe malul apei. Nu ar fi fost prima dată când cel mic se juca nesupravegheat. Mama lui era acasă şi avea grijă de ceilalţi patru fraţi. Întrebată de ce nu a sunat chiar ea la poliţie, mama băiatului a răspuns: "Am tot sperat că vine acasă... Mi-a zis un băiețel că l-ar fi aruncat acolo. Nu s-au certat, se aveau bine amândoi"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Luca, băiețelul de 6 ani dispărut în râul Ialomița, a fost găsit mort. Familia e sfâșiată de durere