Antena Meniu Search
x

Luciana şi Alexandra, două fetiţe de 10 şi 11 ani au dispărut de acasă, găsite de poliţişti la Căzăneşti, pe DN67

Două copile de 10 şi 11 ani au dispărut de acasă împreună. Poliţia şi familia au făcut un apel la populaţie pentru a ajuta la identificarea lor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.10.2020, 21:41

Cele două minore sunt de negăsit
Luciana Anastasia Aldescu şi Alexandra Andreea Ştefan au dispărut de acasă - Poliţia Română
  • Luciana Anastasia Aldescu şi Alexandra Andreea Ştefan au dispărut de acasă
  • Cele două fetiţe au dispărut împreună

UPDATE: Cele două minore dispărute, Luciana şi Alexandra, au fost găsite la Căzăneşti de poliţişti, pe DN67, la 67 de kilometri depărtare de casă. Cele două au fost găsite tefere şi nevătămate.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea anunţă că efectuează verificări în cazul dispariției a două minore de 10 respectiv 11 ani din municipiul Râmnicu Vâlcea. 

IPJ Vâlcea: "Mama numitei ALDESCU ANASTASIA LUCIANA, de 10 ani, a sesizat prin SNUAU 112, că fiica ei a plecat împreună cu numita STEFAN ANDREEA ALEXANDRA de 11 ani, de la domiciliu, în jurul orelor 15:30 și nu se cunoaște destinația.  În momentul plecării  ALDESCU ANASTASIA LUCIANA era îmbrăcată cu blugi de culoare gri deschis, bluză de culoare albă și pantofi sport de culoare albă. In momentul plecării ȘTEFAN ANDREEA ALEXANDARA era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, pantofi sport de culoarea închisă , geacă din blug, tricou kaki cu imprimeu cu litera D în zona pieptului. Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Luciana şi Alexandra, două fetiţe de 10 şi 11 ani au dispărut de acasă, găsite de poliţişti la Căzăneşti, pe DN67