Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lucrările la centura oraşului Comarnic au afectat un cartier din oraş. Oamenii se tem că pereţii caselor ar putea cădea peste ei

În Comarnic, oamenii se tem să mai doarmă în case, de frică să nu se prăbuşească zidurile peste ei. Şi totul... din cauza lucrărilor la centura oraşului. Muncitorii au săpat aproape de locuinţe, iar pereţii acestora au început să crape. Rămaşi şi fără pomii din curte, oamenii se uită cu groază cum se rupe pământul.

de Cristi Georgescu

la 21.08.2024 , 14:47

În cartierul Podu lui Neag din oraşul Comarnic, unde se fac lucrări pentru centura ocolitoare a oraşului Comarnic. Oamenii au fost înştiinţaţi la începutul acestor lucrări despre faptul că le vor fi afectaţi aproximativ 130 de metri pătraţi, însă până la acest moment, mai bine de 1000 de metri părtaţi au fost excavaţi la acest moment. 

Se tem că vor cădea pereţii peste ei

Locuinţa riscă să se prăbuşească, mai ales că au venit cu buldoexcavatoarele foarte aproape de această zonă. Tocmai de aceea, proprietatea pe care tânărul de 38 de ani, împreună cu familia sa au cumpărat-o după ce a muncit câţiva ani buni în Spania este aproape să se dărâme.

Vezi și

În urmă cu două săptămâni, familia a decis să se mute din această locuinţă, de teamă. Oamenii au încercat să stea de vorbă atât cu reprezentanţii constructorului, care le-a spus că acestea sunt ordinele pe care le primesc, au sunat la 112 să anunţe că au intrat aceştia pe proprietatea lor fără să li se ceară acordul şi abia ieri primarul a ajuns în zona repsectivă pentru a vedea ce se întâmplă şi le explicau că este vorba de o casă veche.

Oamenii au făcut ceva schimbări, au pus acoperiş nou şi voiau să renoveze pentru a-şi face toate condiţiile, ţeava de apă a fost şi ea afectată, la fel se va întâmpla şi cu ţeava de gaze. Oamenii sunt decişi să facă un lanţ uman în faţa utilajelor pentru a se asigura că nimeni nu va mai intra pe proprietatea lor şi că vor putea să salveze agoniseala lor de o viaţă. 

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Lucrările la centura oraşului Comarnic au afectat un cartier din oraş. Oamenii se tem că pereţii caselor ar putea cădea peste ei