Antena Meniu Search
x

Lumânări şi lacrimi pentru Valentina, fata incendiată de fostul iubit la Buzău: 'Vrem dreptate!'

În ziua în care Valentina, tânăra din Buzău ucisă de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum, prietenii şi cunoscuţii au ieşit în stradă, în semn de omagiu, dar şi de revoltă.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 09:41

Vezi și

În ziua în care Valentina, tânăra din Buzău ucisă de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum, prietenii şi cunoscuţii au ieşit în stradă, în semn de omagiu, dar şi de revoltă.

Şi-au strigat durerea în faţa blocului în care fata a murit incendiată în apartamentul unde locuia. Au aprins lumânări şi au adus flori, dar cer acum să i se facă dreptate, iar toţi cei responsabili să plătească.

Fostul iubit al fetei, acuzat de crimă, este deja după gratii.

Zeci de lumânări au fost aprinse aseară în faţa blocului în care locuia Valentina şi unde şi-a găsit sfârşitul.

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă dimineaţă, pompierii i-au găsit trupul carbonizat în apartamentul în care Dan Cosmin, fostul iubit al tinerei de 21 de ani, ar fi lovit-o, iar apoi i-a dat foc.

Prieteni, cunoştinţe dar şi simpli localnici, şocaţi de tragedie, s-au mobilizat pe Facebook pentru a ieşi în stradă.

'Am vrut să fim alături de Valentina pentru ultima oară, i-am aprins o lumânare şi i-am spus că vrem să fim alături de ea', a declarat un tânăr.

Fostul iubit al tinerei este arestat preventiv şi acuzat de omor calificat. Dar anchetatorii cred că a avut şi complici, fapt susţinut şi de cunoştinţele tinerei. În seara dinaintea tragediei, în apartamentul Valentinei ar fi avut loc o petrecere.

Medicii legisti au stabilit că fata era încă în viaţă când fostul iubit a turnat benzină în locuinţă şi a provocat incendiul. În urma analizei toxicologice a rezultat că băiatul consumase alcool şi substanţe interzise.

Valentina a fost înmormântată, ieri, într-un cimitir din Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lumânări şi lacrimi pentru Valentina, fata incendiată de fostul iubit la Buzău: 'Vrem dreptate!'