Antena Meniu Search
x

Valentina, fata moartă în incendiul de la Buzău, ar fi fost ucisă. Un suspect a fost reținut

Tânăra de 22 de ani care a murit în incendiul dintr-un apartament din Buzău ar fi fost ucisă. Un tânăr de 21 de ani, suspectat că ar fi incendiat-o a fost reținut de polițiști.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.02.2019, 21:15

Valentina, fata din Buzău care a murit incendiată
Un tânăr de 21 de ani a fost reținut în cazul morții Valentinei, în incendiul din Buzău - Facebook

Tânăra de 22 de ani care a murit în incendiul dintr-un apartament din Buzău ar fi fost ucisă. Un tânăr de 21 de ani, suspectat că ar fi incendiat-o a fost reținut de polițiști.

Surse judiciare spun că, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că un tânăr de 21 de ani este suspect în cazul morții Valentinei. El este bănuit că a provocat incendiul în urma căruia a fost găsit, în apartament, trupul carbonizat al fetei de 22 de ani.

Suspectul a recunoscut că a lovit fata și a dat foc apartamentului

Individul a fost audiat timp de câteva ore de polițiștii care tratau deja cazul ca moarte suspectă. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru omor calificat.

Potrivit surselor judiciare, tânărul a recunoscut că a lovit-o pe fată după o petrecere. Ar fi fost deranjat că ea a luat legătura cu actuala lui iubită. Apoi a dat foc locuinței, ca să șteargă urmele.

Valentina a murit într-un incendiu izbucnit sâmbătă dimineață în apartamentul său, de la etajul al nouălea dintr-un bloc din Buzău. Fata a pierit după ce, în cursul nopții, ar fi dat o petrecere, spun apropiații.

Zeci de locatari ai blocului au fost evacuați în urma incendiului violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Valentina, fata moartă în incendiul de la Buzău, ar fi fost ucisă. Un suspect a fost reținut