Antena Meniu Search
x

Video "Luminița de la capătul tunelului nu e mereu ok". Doi urşi au ieşit alergând dintr-un tunel de pe Transfăgărăşan

Momente de panică sâmbătă după amiază pe Transfăgărăşan. Un şofer a fost nevoit să se întoarcă din drum, după ce din tunel au ieşit doi urşi. 

de Cristina Dimulescu

la 11.06.2022, 19:24

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe Transfăgărăşan, în zona barajului Vidraru. Un grup de turişti se pregătea să intre cu maşina în tunel, când la capătul acestuia au văzut venind doi urşi în alergare. 

Şoferul autoturismului a reacţionat imediat şi a dat în marşarier. Nu a reuşit să scapăe însă de animalele sălbatice, care s-au apropiat îngrijorător de mult de maşină. 

Totul a fost filmat de către unul dintre turiştii aflaţi în maşină, iar înregistrarea a fost postată pe reţelele sociale. 

Luminița de la capătul tunelului spre Cumpăna, Vidraru, nu e mereu ok. Grijă mare la acel tunel, noi ne-am întors, a spus unul dintre turiştii aflaţi în maşină. 

În cele din urmă, cei doi urşi au renunţat şi au plecat, la un moment dat, unul dintre animalele sălbatice aplecându-se peste balustrada barajului Vidraru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Luminița de la capătul tunelului nu e mereu ok". Doi urşi au ieşit alergând dintr-un tunel de pe Transfăgărăşan