Antena Meniu Search
x

Video Luptătorul de kickboxing Benny Adegbuyi şi soţia sa, implicaţi într-un accident pe A2. Primele imagini de la faţa locului: s-ar fi izbit cu 200 km/h de un parapet

Pericolele şoselelor nu iartă nici vedetele din lumea kickboxing-ului românesc. Luptătorul Benny Adegbuyi, cel mai bine cotat din ţara noastră când vine vorba de acest sport, a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă dimineaţa, pe autostrada A2. Conform primelor informaţii transmise de poliţişti, bărbatul în vârstă de 38 de ani se îndrepta spre Tuzla. Benny Adegbuyi urma să participe acolo la un eveniment.

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 13:11

Vezi și

Luptătorul de kickboxing Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă, anunţă surse din cadrul poliţiei. Spotrivul în vârstă de 38 de ani, cel mai bine cotat kickboxer român, se deplasa pe A2 spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment. Echipajele de intervenţie au fost alertate în jurul orei 8:00, în accidentul produs la la kilometrul 138 fiind implicate două maşini în care se aflau în total cinci persoane - patru adulţi şi un copil de aproximativ 7 ani.

Benny Adegbuyi, accident pe A2

Luptătorul Benny Adegbuyi se afla în maşina care se deplasa cu 200 de kilometri la oră alături de soţia sa. Potrivit Prosport, cei doi se îndreptau către Tuzla, județul Constanța, unde urma să aibă loc Cupa Ronin K1, ediția a 3-a, la care sportivul urma să participe. Competiția de kickboxing se desfăşoară în Sala de Sport Tuzla, din incinta Școlii gimnaziale nr. 1, acolo unde se vor pune în joc șase centuri Ronin Warrior.

Primele imagini de la locul accidentului clarifică puţin circumstanţele în care a avut loc totul. Evenimentul rutier s-a petrecut la kilometrul 138 al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, după ce maşina în care se afla luptătorul ar fi încercat să evite impactul cu un alt autoturism.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele imagini de la faţa locului

Potrivit unor surse, la volan s-ar fi aflat partenera lui Benny Adegbuyi, însă informaţia nu a fost confirmată. Maşina s-a izbit de un parapet. Accidentul nu a avut urmări grave, persoanele implicate suferind răni minore, care nu le pun viaţa în pericol. Doar soţia lui Benny Adegbuyi a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, fiind transportată la spital cu un traumatism la umăr.

"În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ", a declarat IPJ Ialomiţa. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Luptătorul de kickboxing Benny Adegbuyi şi soţia sa, implicaţi într-un accident pe A2. Primele imagini de la faţa locului: s-ar fi izbit cu 200 km/h de un parapet