Antena Meniu Search
x

Video "Mă ia capul". Un tânăr de 21 de ani le-a dat foc la casă vecinilor cu un cocktail Molotov, apoi a intrat cu o butelie peste bunicii lui. În 2018 a ucis un om

Caz şocant într-o localitate din Galaţi! Un tânăr recidivist în vârstă de 21 ani, a vrut să îşi arunce în aer vecinii. Băiatul s-a luat la harţă cu unul dintre ei, apoi i-a aruncat în curte o butelie, care a provocat un incendiu. Apariţia poliţiştilor l-a enervat însă şi mai tare. Individul a repetat acelaşi gest, doar că de data aceasta, şi-a pus în pericol bunicii. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 10:34

Vezi și

Agresor: "Nu mai pot, mă ia capul. Du-te mă de aici şi înţelege-mă. Du-te mă de de aici."

Totul a pornit în urma unei discuţii aprinse cu vecinii săi. Într-un moment de furie, tânărul a pus mâna pe o butelie de care a ataşat şi câteva cârpe cărora le-a dat foc, apoi a aruncat-o în curtea vecinilor.

Individul a mers mai departe cu planul de răzbunare

Individul a mers mai departe cu planul de răzbunare aşa că a trecut la alte arme improvizate şi a aruncat peste gardul casei un cocktail Molotov, reuşind să dea foc acoperişului. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Pe acelaşi subiect

Martori la întreaga scenă au fost şi bunicii individului, care s-au chinuit din greu să îl oprească. Ba mai mult, "drept răsplată" şi vieţile acestora au fost puse în pericol, chiar de propriul nepot.

Bunicul agresorului: Şi a intrat cu o butelie în casă la noi. Atunci am intervenit și eu și soția L-a prins soţia, l-a luat de mână şi l-am scos în afară.

Vecinii au sunat disperaţi la 112. Tânărul a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie pentru audieri.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Nicolae Cuzi, prim procuror Parchetul de pe Lângă Judecătoria Tg Bujor: E un şir întreg de infracţiuni. Ameninţare, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii şi liniştii publice în formă agravată, de asemenea ultraj la poliţişti.

Tânărul nu este la prima abatere. În 2018, pe când era minor, la o petrecere a burlacilor l-a ucis pe fratele mirelui. A primit o condamnare de 8 ani, însă a fost eliberta după 5 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Mă ia capul". Un tânăr de 21 de ani le-a dat foc la casă vecinilor cu un cocktail Molotov, apoi a intrat cu o butelie peste bunicii lui. În 2018 a ucis un om