Antena Meniu Search
x

Video "Unde se ajunge, să te omoare pe drum". Un tânăr a semănat teroare într-un magazin din Târgu Mureș. A scos cuțitul la angajați, apoi a amenințat că se sinucide

Scene teribile s-au derulat, ieri, într-un cartier din Târgu Mureș. Un tânăr, de 27 de ani, a scos un cuţit şi a început să ameninţe şi să jignească personalul unui magazin. Angajaţii au cerut disperaţi ajutor la 112, însă până ce poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul fugise. La scurt timp, tânărul a fost găsit de echipaje, în timp ce ameninţa că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc din apropiere, în care locuia.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 08:47

Vezi și

Agresor: "Pleacă băi! Pleacă băi odată, băi!"

Înainte să ajungă la gestul extrem, tânărul împreună cu un prieten au făcut scandal în faţa unui magazin. Nu a durat mult, până să înceapă să ameninţe angajaţii.

Martor: Era aici şi urlau, era cu încă unul şi i-am rugat să meargă puţin mai încolo. Şi atunci s-a enervat. Avea cuţitul în mână. 

Bărbatul a fugit după ce personalul magazinului a sunat la 112

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fugit după ce personalul magazinului a sunat la 112. S-a dus acasă, iar după puţin timp a ieşit pe balcon, a început să escaladeze pervazul ferestrelor, în timp ce ameninţa că se aruncă. Într-un final, a fost convins de autorităţi să coboare, a intrat pe geam în apartamentul vecinei, unde a fost prins.

Alexandra Luca, IPJ Mureş: Bărbatul şi-ar fi produs autovătămări prin spargerea geamurilor de la balconul de unde ameninţa că se aruncă. 

Martorii scenelor de groază spun că principalul motiv al comportamentului său ar fi dependenţa de alcool.

Vecin: Maică-sa nu i-a dat bani, ca să meargă să bea şi din cauza asta şi era şi rău.

Martor: Ori beat, ori drogat, cine ştie? Dacă a avut aşa curaj. Aşa mi-a fost frică, nu cumva să cadă. 

Oamenii mărturisesc că nu ar fi la prima abatere

Oamenii mărturisesc că nu ar fi la prima abatere. În urmă cu câteva luni, tânărul de 27 de ani ar fi înţepat în picior, cu un obiect ascuţit, o altă angajată a magazinului, unde a a făcut scandal şi acum. Și atunci, polițiștii l-au dus la secție şi a primit, ulterior, îngrijiri de specialitate. Vecinii se tem să mai locuiască cu el în acelaşi bloc.

Vecin: Problema e că a fost la spital, a fost la psihiatrie, i-a dat drumul şi uite unde se ajunge, să te omoare pe drum.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar ulterior la o clinică de psihiatrie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Unde se ajunge, să te omoare pe drum". Un tânăr a semănat teroare într-un magazin din Târgu Mureș. A scos cuțitul la angajați, apoi a amenințat că se sinucide