Antena Meniu Search
x

Video "M-a lovit până am rămas în comă" Iubita italianului prins după o urmărire ca-n filme, în Satu Mare, face mărturii dramatice

Cetăţeanul italian, urmărit de poliţişti 125 de kilometri şi oprit din cursa nebună cu un TIR pus de-a curmezişul drumului, a fost internat cu forţa la psihiatrie. Pe numele lui exista un ordin de protecţie emis după ce şi-a bătut şi ameninţat cu moartea iubita. Femeia povesteşte că bărbatul are probleme cu alcoolul şi cu drogurile. 

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 20:28

Vezi și

Urmărirea ca-n filme a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Cetăţeanul italian a fost oprit abia după ce poliţiştii au pus un TIR de-a curmezişul drumului. Un om cu probleme, aşa îl descrie concubina lui, care reuşise să obţină şi un ordin de protecţie.

Partenera cetățeanului italian: Începea să mă lovească foarte tare până am rămas în comă, începea să mă violeze forţat. O dată m-a strâns de gât şi m-a ridicat de perete că i-am zis că eu nu mai suport viaţa asta şi vreau să plec de la tine.

Femeia, alături de care are un copil, l-a cunoscut când era în Italia. A reuşit să-l convingă să vină cu ea, în România.

Partenera cetățeanului italian: Avea prieteni care veneau cu droguri în casă, cu iarbă, cu marihuana câte jumătate de kilogram şi punea pe masă. M-am rugat de el şi am început să plâng să-l aduc în România. 

Pe acelaşi subiect

Femeia, bătută crunt de italian 

Partenera cetățeanului italian: Aici, când m-a bătut prima dată, am sunat la 112, aveam un deget rupt, toată zgâriată pe faţă, dar poliţia m-a luat în râs, m-a luat la mişto.

Portrerul este completat şi de descrierea făcută de primarul din comuna unde se mutaseră. 

Grigoraş Păstrăv, primar Comăneşti, Suceava: A intrat într-o stare de criză, de nervi, de isterie. Se manifesta aşa faţă de oricine. Umbla cu maşina hai-hui prin localitate, a fost oprit în dese rânduri de poliţie.

Aşa a făcut şi noaptea trecută. A mers cu luminile stinse, a lovit un poliţist cu maşina şi a gonit 125 de kilometri cu mai multe echipaje pe urmă, timp în care agenţii au tras şase focuri de armă. Italianul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Oradea, împotriva voinţei sale, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "M-a lovit până am rămas în comă" Iubita italianului prins după o urmărire ca-n filme, în Satu Mare, face mărturii dramatice