Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un mafiot italian a dat foc de vii unor români, printre care și 2 copii (Video)

Un membru proeminent al mafiei italiene a fost arestat cu acuzația că a încercat să omoare șase persoane de origine română, inclusiv doi copii.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 22:10

Un membru proeminent al mafiei italiene a fost arestat cu acuzația că a încercat să omoare șase persoane de origine română, inclusiv doi copii.

Antonino Labate, în vârstă de 68 de ani, membru de vază al grupării mafiote 'Ndrangheta, este acuzat de tentativă de omucidere și incendiere agravată multiplă, după ce a dat foc unor români care sărbătoreau o zi de naștere.

Potrivit raportului întocmit de procurorii italieni, conflictul a plecat de la faptul că în fața clădirii pe care o închiriaseră, românii au aruncat niște saci cu gunoi, în loc să-i ducă la o ghenă.

Articolul continuă după reclamă

Labate, care era proprietarul clădirii respective, a observat acest lucru și s-a dus la familia de români să le spună să ia gunoiul din fața casei și să-l ducă unde trebuie. Scandalul a escaladat și s-a terminat cu italianul care a bătut-o grav pe una dintre femeile care au îndrăznit să se opună.

Italianul a plecat, amenințând că vor "arde vii" dacă vor mai arunca gunoiul pe stradă.

O amenințare pe care Labate a pus-o în aplicare în scurt timp. Văzând că gunoiul continuă să apară pe stradă, italianul a fost văzut într-o benzinărie din apropiere, când umplea un recipient cu combustibil.

Italian arestat după ce a dat foc de vii unor români, printre care și 2 copii

Labate a fost văzut de martori, care precizează că bărbatul nu părea că se ferește să fie văzut, atunci când a intrat în clădire, golind pe pereti canistra cu benzină, apoi a dat foc.

Italian arestat după ce a dat foc de vii unor români, printre care și 2 copii

Cei 6 români care sărbătoreau o zi de naștere în momentul în care flăcările au cuprins casa, cu muzica dată la maxim și nu au auzit nimic. Au fost scoși printr-o ferestruică din spatele casei, de trecătorii care au văzut flăcările.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un mafiot italian a dat foc de vii unor români, printre care și 2 copii (Video)