Antena Meniu Search
x

Video Magazin alimentar în flăcări, în centrul orașului Cavnic. O ladă frigorifică ar fi declanşat dezastrul

Un magazin a fost cuprins de flăcări în Cavnic, judeţul Maramureş. Din fericire, nici acolo n-au fost victime, în momentul izbucnirii focului, magazinul era închis şi înăuntru nu se afla nicio persoană.    

de Redactia Observator

la 25.03.2024, 08:09

Vezi și

Din pricina flăcărilor, interiorul magazinului a fost vizibil afectat, iar mai multe obiecte au fost făcute scrum. Se pare că vâlvătaia ar fi izbucnit de la o ladă frigorifică.

Explozie la un magazin de electronice din Târgu Mureş

Şi în Târgu Mureş s-a produs ieri o explozie urmată de un incendiu, la un magazin de electronice. Deflagraţia a pornit de la o acumulare de gaze. Suflul a fost atât de puternic încât geamurile spaţiului comercial s-au făcut ţăndări, iar centrala unei locuinţe alăturate a sărit în aer, cel mai probabil din cauza presiunii mult prea mari. Cum magazinul era închis, nimeni nu a fost rănit. 

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi să intervină pe strada Republicii din municipiul Târgu Mureş, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunţa faptul că, la nivelul unui magazin de electrice şi electronice, s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu", a transmis, duminică după-amiază, ISU Mureş.

Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj CBRN şi o ambulanţă SMURD. Potrivit sursei citate, în urma deflagraţiei, magazinul a fost inundat cu fum, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Magazin alimentar în flăcări, în centrul orașului Cavnic. O ladă frigorifică ar fi declanşat dezastrul