Antena Meniu Search
x

Magazin din Neamț, distrus din temelii de un incendiu. Pompierii cred că focul a fost pus intenționat

Un magazin din judeţul Neamţ a fost distrus, după ce acesta a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului trei butelii aflate în rastel au explodat, existând riscul să se întâmple la fel şi cu celelalte 17 depozitate acolo. Pompierii susţin că, cel mai probabil, focul a fost pus de cineva, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.03.2023 , 13:24

Pompierii cred că focul a fost pus intenționat
Magazin din Neamț, distrus din temelii de un incendiu - ISU Neamț

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de marţi spre miercuri, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui incendiu la o clădire a unui operator economic, un spaţiu comercial cu mai mulţi utilizatori, în localitatea Neagra din comuna Taşca.

Pompierii cred că focul a fost pus intenționat

“La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta la un rastel cu butelii,  în interiorul unui spaţiu comercial (bar) şi la acoperişul clădirii. Din rastel trei butelii au explodat, existând posibilitatea ca toate buteliile să explodeze. În rastel erau depozitate 20 de butelii”, a anunţat ISU Neamţ.

Articolul continuă după reclamă

În urma incendiului au ars bunurile din incinta spaţiului comercial şi acoperişul clădirii (construit din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi. Pompierii au mai precizat că acţiunea intenţionată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » Magazin din Neamț, distrus din temelii de un incendiu. Pompierii cred că focul a fost pus intenționat