Antena Meniu Search
x

Video Magazinele online încep pegătirile pentru un eventual lockdown. Managerii acestor platforme se așteaptă la vânzări record

Magazinele din mediul virtual s-au bucurat de vânzări record. Nu chiar tot timpul anului, cât, mai ales, în perioada stării de urgenţă, atunci când puteam ieşi din casă doar pentru strictul necesar. Aşa se face că dacă s-ar pune problema unei noi carantine totale, mai bine de jumătate dintre shop-urile online ar privi asta cu ochi buni, căci s-ar aştepta la un al doilea val de încasări.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 27.11.2020, 13:05

Vezi și
  • Magazinele online se pregătesc pentru un nou lockdown.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Nu știm dacă vom avea sau nu parte de o a doua perioadă de carantină totală, însă majoritatea magazinelor online au început deja să se pregătească pentru această perioadă.

Aproape 90% dintre managerii unor astfel de platforme online au început să se pregătească în acest sens, peste 50% dintre ei spun că vor avea reduceri de până la 70 - 80%, reduceri la fel de mari ca în perioada de Black Friday.

Sunt printre puținii care își amintesc cu plăcere de acea perioadă, dar este de înțeles: au avut vânzări record.

Reprezentanții magazinelor online spun că se așteaptă la vânzări și mai mari în luna decembrie, în cazul în care vom avea parte de o nouă carantină totală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Magazinele online încep pegătirile pentru un eventual lockdown. Managerii acestor platforme se așteaptă la vânzări record