Antena Meniu Search
x

Magdalena Șerban a înspăimântat o femeie, pe peronul gării de Nord, înainte să comită înfricoșătoarea crimă de la metrou. "Am întrebat-o dacă e bolnavă" (Video)

Maria, doamna care ar fi vorbit cu Magdalena spune că aștepta trenul pe peronul 7, iar Magdalena Șerban ar fi venit din incinta gării spre peron, foarte agitată

Magdalena Șerban a înspăimântat o femeie, pe peronul gării de Nord, înainte să comită înfricoșătoarea crimă de la metrou. "Am întrebat-o dacă e bolnavă" (Video)

Maria, doamna care ar fi vorbit cu Magdalena spune că aștepta trenul pe peronul 7, iar Magdalena Șerban ar fi venit din incinta gării, spre peron, foarte agitată.

"Se vedea clar că nu era un om normal. S-a oprit direct la mine, mi-a cerut o țigară, i-am spus că nu fumez. Apoi mi-a cerut o cafea. I-am dat un leu, dar era foarte agitată, foarte tulbure. Se uita în stânga, dreapta, în spate. Mi-a stârnit o agitație. Nu vorbea nici coerent, am și întrebat-o dacă este bolnavă. Mi-a răspuns NU, dar foarte încruntată. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Avea privirea tulbure și parcă să zic eu că își căuta prada. Nu era o femeie care vine și-ți cere o țigară, că nu are bani, înțelegeți? Și mai mult decât atât pot să spun că se ferea de ceva, parcă ar fi făcut o faptă și să nu fie văzută. Nu era calmă când vorbea cu mine. Nu era nici curată, dar părea totuși o femeie îngrijită. Sunt sigură că dacă nu-i dădeam să-și ia o cafea, țigară nu i-am dat, sunt sigură că aștepta să gareze trenul, pentru că era în preajma momentului când venea trenul, sunt sigură că mă izbea și pe mine în fața trenului. Sută la mie sunt sigură", a declarat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Magdalena Șerban a înspăimântat o femeie, pe peronul gării de Nord, înainte să comită înfricoșătoarea crimă de la metrou. "Am întrebat-o dacă e bolnavă" (Video)