Antena Meniu Search
x

Video "Mai eşti şmecher?". Și-a "sărbătorit" majoratul la poliție, după ce a amenințat un tânăr de 17 ani cu cuțitul, în Huși. O fată, motivul scandalului

 A vrut să braveze în ziua în care a devenit major şi a ajuns la poliţie după ce a ameninţat un alt liceean, cu un cuţit. Vorbim despre un adolescent din Huşi, care a făcut o demonstraţie de forţă într-un parc de lângă cele două licee din oraş, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Atât agresorul, cât şi victima au ajuns ulterior la poliţie. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 18.05.2023, 14:02

Vezi și

Agresor: Mai eşti şmecher?

Victimă: Nu.

Agresor: Îţi ceri scuze? Şi nu mai dai mesaje la fete mai mici! Ai înţeles?

Victimă: Da.

Pe acelaşi subiect

Agresor: Să fie clar, da? 

Potrivit declarațiilor făcute de tânărul care tocmai și-a sărbătorit majoratul în secția de poliție, întregul scandal ar fi pornit de la o fată. Ce doi s-ar fi certat cu o seară în urmă, dar adolescentul a reușit să scape. 

A pus cuțitul la gâtul tânărului de 17 ani

A doua zi s-au întâlnit întâmplător în parcul din apropierea a două licee din Huși. Acolo, fără să stea mai mult pe gânduri, în spirit de "glumă",  agresorul a scos cuțitul și a început să-i spună tânărului de 17 ani diverse amenințări, chiar în ziua în care împlinește 18 ani. 

Pe lângă alți tineri care erau martori la incident, un trecător a filmat totul și a anunțat poliția care a venit imediat la fața locului și i-a luat pe cei doi tineri.

Deși cel de 18 ani a încercat să ascundă ceea ce a făcut și a aruncat arma albă pe care o avea, polițiștii au găsit-o la scurt timp. În acest caz a fost deschis un dosar penal atât pentru amenințare, cât și pentru faptul că deținea fără drept respectiva armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Mai eşti şmecher?". Și-a "sărbătorit" majoratul la poliție, după ce a amenințat un tânăr de 17 ani cu cuțitul, în Huși. O fată, motivul scandalului