Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai trebuie să fii şmecher!" Copil bătut crunt pe un câmp din Ilfov. Doi adolescenți au filmat cum băiatul e târât și lovit cu sălbăticie

Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov. Totul în timp ce alţi doi tineri filmau întreaga scenă violentă. Agresorul s-a lăudat apoi cu fapta sa şi a urcat videoclipul pe rețelele sociale. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 09:08

Vezi și

Nu mai trebuie să fii şmecher! 

Scenele şocante s-au petrecut pe un câmp din judeţul Ilfov. Pe imaginile filmate de doi adolescenţi se vede cum copilul e târât cu forța pe câmp. Acolo adolescentul agresor începe să-l lovească cu putere, iar copilul cade la pământ.

Dă-te la o parte!

Deși plânge și imploră să fie lăsat în pace, băiatul de 15 ani continuă să îşi lovească cu pumnii și picioarele victima. Niciunul dintre cei prezenţi nu îi sare în ajutor. Agresorul s-a lăudat mai apoi cu filmarea pe rețelele sociale. Imaginile au fost însoţite de mesajul "Cine se pune cu noi, aşa le fac". Videoclipul a ajuns şi la poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Anne Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: Polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Victima şi agresorul său ar fi fost prieteni

Tatăl adolescentului bătăuş este şocat de faptele fiului său. 

Nu mai ştiu ce să mai zic, nu mai am cuvinte.

Reporter: Îl ştiaţi aşa agresiv?

Nu, un copil normal, cum sunt toți copiii. Mi-a zis că s-a certat cu un băiat.

Reporter: Şi l-aţi certat, ce i-aţi zis?

L-am adus la poliţie.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie dus în faţa procurorilor, care vor decide ce pedeapsă o să primească adolescentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Nu mai trebuie să fii şmecher!" Copil bătut crunt pe un câmp din Ilfov. Doi adolescenți au filmat cum băiatul e târât și lovit cu sălbăticie