Antena Meniu Search
x

Video "Ferească Dumnezeu!" Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud. A lovit-o cu sălbăticie până a băgat-o în comă

Vechile neînţelegeri din familie au degenerat în mod dramatic într-un cartier al oraşului Năsăud. Orbit de furie, un tânăr de 34 de ani şi-a lovit cu sălbăticie mama până când aceasta a intrat în comă. Plin de cruzime, bărbatul a folosit şi un topor cu care a lovit-o de mai multe ori în jurul capului. Atenţie, vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 09:35

Vezi și

Într-un acces de furie, bărbatul de 34 de ani nu a mai ţinut cont de nimic şi s-a năpustit cu brutalitate asupra celei care i-a dat viaţă. După ce şi-a lovit mama cu sălbăticie, individul s-a făcut nevăzut. Zeci de poliţişti l-au căutat, iar în scurt timp eforturile agenţilor au dat roade. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Reporter: Ce motive să ai să îţi ataci mama?

Vecin: Nu ştiu, ferească Dumnezeu. Cine ştie ce divergenţe au avut.

Fiul agresor a fost reținut

Pe acelaşi subiect

Victima a fost transportată la spital, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. 

Camelia Strungari, prutător de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița: Pacienta a fost operată în timpul nopţii de medicul neurochirurg de gardă şi a rămas internată la secţia ATI. Momentan este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă şi tratament specific.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, care este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ferească Dumnezeu!" Un tânăr și-a atacat mama cu toporul, în Năsăud. A lovit-o cu sălbăticie până a băgat-o în comă