Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update Răutate pură: copil din Bragadiru, snopit în bătaie de un elev "smardoi", pe un câmp. "Cine se pune cu noi așa le fac"

Un incident de o răutate pură s-a produs marți după-amiază pe un teren viran din apropiere de localitatea ilfoveană Snagov. Un băiat din Bragadiru a fost bătut și umilit pe un câmp. Sub ploaia de lovituri, copilul a început să plângă și să țipe, însă nimeni nu i-a sărit în ajutor.

de Redactia Observator

la 17.05.2023 , 21:34

UPDATE: Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

"În urma probatorului administrat, polițiștii orașului Bragadiru au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate. În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu", au transmis polițiștii ilfoveni.

Un băiat din Bragadiru a fost snopit în bătaie de un adolescent bătăuș, iar un altul, de doar 12 ani, lipsit și de curaj și de inspirație, a publicat imaginile pe rețelele de socializare și s-a lăudat cu ele.

Vezi și

"Cine se pune cu noi așa le fac", se arată în postarea ștearsă între timp. Adolescentul "smardoi" a ajuns cu mama lui la Poliție, pentru a da explicații. Incidentul a fost semnalat și pe Facebook, acolo unde oamenii au cerut ca imaginile să fie distribuite pentru ca făptașul să fie tras la răspundere. Unii chiar au încercat să afle cine e bătăușul, amenințând în comentarii că își vor face singuri dreptate.

Pe acelaşi subiect

Nu este clar, până la acest moment, ce l-ar fi putut îndemna pe agresor la un asemenea comportament. Polițiștii ilfoveni s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Copil din Bragadiru, snopit în bătaie. Ce spune Poliția din Ilfov

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare cu privire la fapte de agresiune asupra unui minor pe un teren viran din Ilfov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru.

De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comitera faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză. Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Răutate pură: copil din Bragadiru, snopit în bătaie de un elev "smardoi", pe un câmp. "Cine se pune cu noi așa le fac"