Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți șoferi, "recompensați" de polițiștii din Ilfov după proba etilotestului. "Marele câștigător", un tânăr prins beat, drogat și fără carnet la volan

 A fost razie de amploare, seara trecută, pe şoselele din Ilfov. Mai mulţi şoferi au ajuns pietoni dintr-o suflare, după ce au picat proba etilotestului. Iar un şofer începător s-a gândit să facă mai multe: s-a urcat la volan băut şi drogat.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 09:08

Vezi și

Acest tânăr de 23 de ani a fost tras pe dreapta de către poliţişti, asear, pe o stradă din Popeşti Leordeni. După ce a fost testat, agenţii au constatat că avea o alcoolemie de 0,44 şi era pozitiv la cocaină şi cannabis.

Polițist: O să vi se întocmească un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, aflându-vă sub influenţa substanţelor psihoactive de asemenea, şi pentru această valoare de 0.44 alcool pur în aerul expirat.

Mai mulţi şoferi au ajuns pietoni dintr-o suflare

Ba mai mult, bărbatul s-a mai ales cu un dosar penal şi pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice.

Pe acelaşi subiect

Șofer: Acum vreo 10-15 zile, nu astăzi am consumat şi de aceea probabil cred ca a iesit ceva.

Polițist: Nu ai consumat azi nimic?

Șofer: Astăzi nu, eram pur si simplu cu băieţii, nu am consumat nimic.

Polițist: Dar băuturi, nu ai băut nimic azi? Alcoolul de ce a ieşit?

Șofer: M-am gândit că uite, pot să conduc, am consumat doar o bere şi de fapt a ieșit mai mult decât trebuia.

Şi de parcă nu era de ajuns, tânărul circula şi fără permis de conducere. L-a obţinut în urmă cu două luni, dar deja îl pierduse.

Polițist: Permisul de conducere unde îl aveţi?

Șofer: L-am pierdut.

Polițist: L-aţi pierdut de două luni de când îl aveţi?

Șofer: Da, l-am pierdut deja

Controale au fost în tot judeţul.

Anne Ciolcă Purtător de cuvânt IPJ IF: În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Ilfov au aplicat 378 de sancţiuni contravenţionale, au ridicat 38 de permise de conducere.

Poliţiştii rutieri îşi propun să prevină accidentele din trafic, aşa că astfel de controale vor fi organizate periodic în toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mai mulți șoferi, "recompensați" de polițiștii din Ilfov după proba etilotestului. "Marele câștigător", un tânăr prins beat, drogat și fără carnet la volan