Antena Meniu Search
x

Video Zeci de şoferi, prinşi în ofsaid pe străzile Capitalei. Un bărbat cu permisul suspendat s-a urcat la volan după ce a consumat 3 substanţe interzise

Poliţiştii de la Rutieră fac razii săptămânal, pe străzile Capitalei. Par însă operaţiuni care nu duc nicăieri, pentru că şoferii nu se învaţă minte. Zeci de conducători auto au fost prinşi în ofsaid aseară, după ce s-au urcat la volan băuţi sau drogaţi. Fară să se gândească la consecințe, un bărbat a fost prins la volan deși consumase trei substanțe interzise și avea permisul suspendat de mai multe luni. 

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 11:32

Vezi și

Poliţist: Rezultatul testării cu aparatul antidrog a fost pozitiv la anfetamină.  

Şi nu a fost singura substanţă pe care o consumase. Dar nu s-a gândit nicio clipă că pune în pericol vieţile a zeci de oameni. S-a urcat la volan şi a pornit la o plimbare pe străzile Capitalei. Înainte de a provoca o tragedie, a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră, care l-au lăsat pieton.

Poliţist: Din acest moment, nu mai aveți dreptul de a conduce autovehiculele pe drumurile publice. 

În Sectorul 5, zeci de conducători auto au fost traşi pe dreapta. Au aşteptat la coadă, ca în vamă, să fie testaţi. Printre ei, şi un bărbat de 45 de ani care avea permisul suspendat. Şi-a făcut curaj să urce la volan după ce a consumat trei substanțe interzise, printre care și cannabis. 

Pe acelaşi subiect

Petrecăreţii care au consumat alcool în cluburi au hotărât să conducă până acasă

Bineînţeles, au fost şi petrecăreţi care după ce au consumat alcool în baruri şi cluburi, au hotărât să conducă până acasă. 

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus un autovehicul pe o strada din sectorul 5 sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cei care au căzut testele polițiștilor s-au ales cu dosare penale și au fost duși la sediul INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Pe de altă parte șoferii care n-au avut nimic de ascuns, au fost relaxați și s-au conformat testărilor. Raziile vor continuă în Capitala și în nopțile următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de şoferi, prinşi în ofsaid pe străzile Capitalei. Un bărbat cu permisul suspendat s-a urcat la volan după ce a consumat 3 substanţe interzise