Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi tineri au blocat calea unui şofer care a vrut să depăşească coloana în Vama Giurgiu. S-au aşezat, pe asfalt, în faţa maşinii şi au început să joace cărţi

Protest inedint, ieri, în Vama Giurgiu. Supăraţi că un șofer a vrut să depășească coloana de mașini care s-a format în vamă, mai mulţi tineri s-au așezat pe jos și au început să joace cărți, pentru a-i bloca calea. 

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 08:49

Vezi și

Cozile de maşini la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria sunt la ordinea zilei în această perioadă. Bulgaria a intrat pe lista galbenă iar turiştii care nu sunt vaccinaţi şi nu au făcut test înainte de intrarea în ţară intră automat în carantină. Întocmirea dosarului durează cel puţin 15 minute pentru fiecare. 

De astăzi, şi românii care ajung în Bulgaria, trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test negativ. Trecerea în Bulgaria se va face numai prin puncte de trecere unde se află personal medical bulgar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mai mulţi tineri au blocat calea unui şofer care a vrut să depăşească coloana în Vama Giurgiu. S-au aşezat, pe asfalt, în faţa maşinii şi au început să joace cărţi