Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mai mulţi tineri s-au prefăcut că ajută bătrâne de 90 de ani, apoi le-au furat genţile, în Ploieşti. Jefuiseră şi o adolescentă într-un parc

Sub pretextul că o ajută pe o bătrână de 91 de ani să ajungă acasă, trei tineri din Ploieşti, cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani, i-au smuls geanta de pe umăr şi s-au făcut nevăzuţi.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 08:35

La câteva zile distanţă, aceiaşi indivizi au repetat fapta cu o altă femeie în vârstă, dar şi cu o adolescentă de 16 ani, aflată pe o bancă, în parc. După ce au fost identificaţi, poliţiştii au descins la locuinţele acestora.

"În fapt, la data de 18 aprilie a.c., cei doi bănuiţi, aflându-se pe o stradă din municipiul Ploieşti, sub pretextul că ar deschide uşa blocului unei femei de 91 de ani, i-ar fi smuls acesteia geanta pe care o avea asupra sa, părăsind ulterior zona, într-o direcţie necunoscută, în aceasta aflându-se aproximativ 100 de lei. La data de 24 aprilie a.c., tot cei doi bănuiţi, aflându-se într-un parc din municipiu, i-ar fi smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă, în care se aflau bani şi alte bunuri. Tot la data de 24 aprilie a.c., în cursul serii, poliţiştii au fost sesizaţi de către o altă femeie de 90 de ani, declarând că doi tineri i-ar fi smuls geanta pe umăr la intrarea în blocul de domiciliu, geanta conţinând bani, dar şi alte bunuri", arată sursa citată.

Cinci persoane vor fi duse la audieri.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Mai mulţi tineri s-au prefăcut că ajută bătrâne de 90 de ani, apoi le-au furat genţile, în Ploieşti. Jefuiseră şi o adolescentă într-un parc