Antena Meniu Search
x

Video "Măicuţa Beatrice" a făcut o avere, după ce a păcălit oameni cu inimi frânte că îi scapă de suferință. Numai de la un client a încasat 87.000 de euro

O falsă măicuţă a făcut o avere din minciuni pe internet. Aproape o sută de mii de euro a reuşit să strângă femeia care promitea că are leac pentru orice problemă în dragoste şi în familie. Numai de la o singură victimă, "Măicuţa Beatrice", cum se prezenta pe reţelele de socializare, a primit 87.000 de euro.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.05.2024 , 18:21

Au fost făcute percheziții în județele Prahova și Galați într-un dosar de înșelăciune. Concret, din octombrie anul trecut și până luna aceasta, două femei se recomandau ca fiind tămăduitoare și le cereau bani "clienților" pentru a le rezolva problemele.

A făcut o avere din minciuni pe internet

Printre servicii erau diferite rutualuri spirituale, dezlegări de farmece sau citire în cărți de tarot. Anchetatorii au intrat pe fir în urma unui denunț.

Vezi și

Totul se făcea contracost, iar aceste rutualuri ajungeau să coste de la 100-200 de lei, în funcție de naivitatea clienților, până la sute de mii de lei.

Prejudiciul se ridică la aproape 95.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » "Măicuţa Beatrice" a făcut o avere, după ce a păcălit oameni cu inimi frânte că îi scapă de suferință. Numai de la un client a încasat 87.000 de euro