Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără măicuță depresivă din Vaslui vrea să se arunce de pe bloc, autoritățile i-au luat copilul

O măicuță din Vaslui, care a slujit până nu demult la o Mânăstire din județul Neamț, s-a urcat pe blocul în care locuia și a strigat că se va arunca. Măicuța era într-o depresie severă, spun vecinii și apropiații.

de Redactia Observator

la 14.11.2018 , 16:38

Măicuță din Vaslui vrea să se arunce de pe bloc, autoritățile i-au luat copilul O măicuță din Vaslui a vrut să se arunce de pe bloc - Vremea Noua

O măicuță din Vaslui, care a slujit până nu demult la o Mânăstire din județul Neamț, s-a urcat pe blocul în care locuia și a strigat că se va arunca.

Măicuța era într-o depresie severă, spun vecinii și apropiații.

De asemenea, Protecția copilului Vaslui i-a luat copilul măicuței de la grădiniță și la internat într-un centru.

Articolul continuă după reclamă

„Instituția noastră a fost sesizată cu privire la acest caz și s-a procedat la evaluarea de urgență a situației ce a confirmat  existența unor  elemente de  risc  pentru copilul  cu vârsta de 4 ani care, la momentul intervenției, a fost identificat  la grădiniță. Având  în  vedere  aceste aspecte, minorul a fost securizat într-un centru de specialitate, loc unde va rămâne până  la clarificarea situației sale psiho-sociale. Menționăm faptul că situația acestei   familii  nu a mai făcut  obiectul  activității  instituției  noastre, sens în care, la acest moment, nu deținem informații suplimentare.”, a precizat Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Mai multi locatari ai unui bloc de pe strada Aleea Parc din Barlad au anuntat in urma cu aproximativ o ora, faptul ca vecina lor, o femeie de 35 de ani, cunoscuta ca fiind intr-o depresie accentuata, ameninta ca vrea sa se arunce de pe bloc. La fata locului au venit cat au putut de repede Ambulanta, Politia, ISU si jandarmii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O tânără măicuță depresivă din Vaslui vrea să se arunce de pe bloc, autoritățile i-au luat copilul