Antena Meniu Search
x

Tatăl bătăuş din Galaţi ar putea fi decăzut din drepturi. Bărbatul s-a filmat în timp ce-şi snopeşte copiii (Video)

Un tată din Galaţi s-a filmat în timp ce îşi loveşte cu brutalitate copiii, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 2 ani. După ce i-a snopit, bărbatul a trimis filmarea soţiei care plecase de acasă cu câteva luni în urmă.

Tatăl bătăuş din Galaţi riscă să fie decăzut din drepturi. Bărbatul s-a filmat în timp ce-şi snopeşte copii Vezi și

Un tată din Galaţi s-a filmat în timp ce îşi loveşte cu brutalitate copiii, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 2 ani. După ce i-a snopit, bărbatul a trimis filmarea soţiei care plecase de acasă cu câteva luni în urmă.

Femeia a înnebunit când a văzut cum bărbatul îi bate pe copii. Le-a trimis unei rude, iar împreună au decis să le facă publice.

Poliţia din Galaţi susţine că a primit apel la 112 în jurul orei 22.00, prin care a fost sesizată agresiunea copiilor.

Oamenii legii au mers la casa din satul Fântâni, judeţul Galaţi, şi au deschis dosar penal pe numele bărbatului pentru lovire şi alte violenţe contra membrilor familiei.

Pe acelaşi subiect

În următoarele 5 zile, tatăl bătăuş nu mai are voie să se apropie de copii.

Mama copiilor se află în Marea Britanie şi se întoarce acasă în câteva zile. Până atunci, însă, Protecţia Copilului Galaţi i-a luat pe cei doi minori şi bunica paternă şi i-au dus de aseară la un centru special.

Copii bătuţi de tată ca să le şantajeze mama

Imaginile pe care le-a filmat bărbatul, în timp ce-şi bate copilaşii, sunt greu de privit.

"Băi, vă omor, băi bulangiilor", se aude pe înregistrarea video

În casa din comuna Fântâni, o fetiţă de 5 ani încearcă să-şi protejeze frăţiorul de 2 ani în timp ce propriul tată se năpusteşte asupra lor cu o ploaie de lovituri.

Scopul bătăii a fost ca bărbatul să trimită imaginile soţiei care-l părăsise pentru ca femeia să se întoarcă acasă. În urma agresiunii, tatăl bătăuş ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tatăl bătăuş din Galaţi ar putea fi decăzut din drepturi. Bărbatul s-a filmat în timp ce-şi snopeşte copiii (Video)