Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama criminalului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava, acuzații șocante: 'A fost executat în stil mafiot'

Mama lui Ioan Beșa, criminal care l-a hăcuit și i-a lovit viața polițistului Sorin Vezeteu în gara din Suceava, face acuzații șocante la aproape un an de la moartea misterioasă a fiului său.

de Redactia Observator

la 02.09.2018 , 10:40

Mama criminalului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava, acuzații șocante Mama criminalului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava, acuzații șocante - Observator

Mama lui Ioan Beșa, criminal care l-a hăcuit și i-a lovit viața polițistului Sorin Vezeteu în gara din Suceava, face acuzații șocante la aproape un an de la moartea misterioasă a fiului său.

Femeia i-a acuzat pe agenții Penitenciarului Botoșani că l-au executat în stil mafiot pe fiul ei și că înainte de a-i lua viața, l-au maltratat zile în șir.

Melania Beșa, mama criminalului Ioan Beșa, a povestit un episod pe care l-a trăit în timp ce fiul ei era arestat.

Articolul continuă după reclamă

Femeia s-a dus în gara Burdujeni, acolo unde Ioan l-a ucis cu sânge rece și fără motiv pe polițistul Sorin Vezeteu.

Pe acelaşi subiect

Mama criminalului a precizat că în gară s-a întâlnit cu un polițist de la Transporturi, coleg cu polițistul ucis.

"Câți copii aveți?", a întrebat-o polițistul. "Trei", a răspuns femeia. "Să aveți grijă de ceilalți doi. Că pe ăsta n-o să-l mai aveți", a avertizat-o polițistul.

Femeia a mai declarat că un deținut, aflat într-o celulă vecină a celei în care era încarcerat fiul ei, a povestit, sub protecția anonimatului, că în fiecare seară, din celula lui Ioan Beșa, se auzeau răcnete.

Asasinul poliţistului omorât cu 40 de lovituri de cuţit în gara din Suceava A FOST GĂSIT MORT ÎN PUŞCĂRIE!

Sinucidere pe burtă, cu mâinile și picioarele legate

Ioan Beșa a fost găsit mort în celula sa din Penitenciarul Botoșani pe 26 septembrie 2017, fiind legat de gât, mâini și picioare cu o funie făcută din bucăți de cearșaf și o curea.

Beșa s-ar fi sinucis cu sfoara improvizată, pe care şi-a pus-o în jurul gâtului şi apoi în jurul picioarelor. Beşa ar fi tras puternic de picioare şi s-ar fi sugrumat, o metodă de sinucidere care denotă multă ferocitate.

Pe 20 iulie 2017, Ioan Beșa îl înjunghiase mortal pe polițistul Sorin Vezeteu, în gara Burdujeni din Suceava – un caz extrem de grav care a șocat întreaga țară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mama criminalului care a hăcuit un polițist în gara din Suceava, acuzații șocante: 'A fost executat în stil mafiot'