Antena Meniu Search
x

Mamă de ocazie: Femeia care și-a abandonat bebelușul de cinci săptămâni pe un câmp din Sibiu a mai renunțat la un copil

Un caz de-a dreptul tulburător a șocat întreaga Românie. O mamă de 22 de ani și-a abandonat fetița de doar cinci săptămâni pe un câmp din Sibiu. Copila era îmbrăcată în haine de iarnă, iar lângă ea, femeia lăsase un biberon cu lapte. Culmea, mama de ocazie nu este la primul abandon. A mai renunțat la un copil care a ajuns în grija tatălui.  

de Monica Palade

la 08.03.2023, 19:08

Norocul fetiței a fost că a fost găsită la timp de câţiva angajaţi ai primăriei care curăţau şanţurile în zonă. Altfel, cel mai probabil ar fi putut sfârși în colții vreunui animal sălbatic. La audieri, femeia a susținut că a recurs la acest gest pentru că actualul său partener de viață o bătea. 

Abandon cu repetiție

Culmea, în urmă cu un an și jumătate, mama își abandona și băiețelul, care acum este în grija tatălui și bunicilor paterni. 

 „Știu că a mai avut un copil pe care tot așa a vrut să-l abandoneze, dar l-a luat tatăl acestuia. Și despre micuță am înțeles că a vrut s-o dea, de asemenea, în adopție. Compartimentul de Asistență Socială din cadrul primăriei a fost acum două zile ca să monitorizeze cazul în continuare, dar nu au găsit-o la domiciliu. Stătea aici, cu mama ei. Nu am știut că are un drăguț...Tânăra provine dintr-o familie modestă care locuiește într-o zonă vulnerabilă. Nu știu să aibă prea multă pregătire profesională, școală etc.. În condițiile actuale, gestul ei a fost inexplicabil și pentru noi. Cu atât mai mult cu cât și-a exprimat dorința de a da fetița spre adopție. De aceea, colegele de la Asistență Socială s-au dus să verifice starea mamei, a micuței...”, a declarat primarul Târnava - Sibiu, Norbert-Jácint Pleiner, pentru Adevărul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mamă de ocazie: Femeia care și-a abandonat bebelușul de cinci săptămâni pe un câmp din Sibiu a mai renunțat la un copil