Antena Meniu Search
x

Mama din Constanța, care alerga pe străzi cu fetița înfășurată în cearșaf, a dispărut. Tânăra a fugit de tatăl ei, care urma să o ducă la o clinica de psihiatrie

Mama din Constanța care, zilele trecute, a fost filmată alergând pe străzi cu fetiţa ei în braţe, în timp ce copila era dezbrăcată şi acoperită cu un cearşaf, a dispărut. Femeia a fugit din fața blocului, după ce tatăl o externase pe semnătură din secția de neuropsihiatrie de la Palazu. Împreună ar fi trebuit să plece spre București, unde tânăra mamă urma să fie internată într-o clinică de specialitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.10.2022, 19:23

Mama din Constanța, care alerga pe străzi cu fetița înfășurată în cearșaf, a dispărut. Tânăra a fugit de tatăl ei, care urma să o ducă la o clinica de psihiatrie - IPJ Constanța

Tatăl femeii a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat dispariția. Își exernase fiica pe semnătură, de la Spitalul Palazu Mare, pentru că urma să o interneze într-o clinică de specialitate din Capitală.

Tânăra a dispărut după ce tatăl a externat-o pe semnătură

În momentul în care cei doi au ajuns acasă, iar bărbatul a urcat să ia valizele, tânăra mamă a profitat de neatenția lui și a fugit din fața blocului.

"La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui STANCU ANA-MARIA, de 31 de ani, din municipiul Constanța. În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.30, aceasta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Femeia are 1,77 m înălțime, 57 de kilograme, ochi verzi, păr lung, deschis la culoare, față ovală. 

La momentul plecării, aceasta purta halat de culoare gri, bluză și pantaloni de pijama de culoare portocalie, pantofi de culoare neagră. Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364", a transmis IPJ Constanța într-un comunicat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mama din Constanța, care alerga pe străzi cu fetița înfășurată în cearșaf, a dispărut. Tânăra a fugit de tatăl ei, care urma să o ducă la o clinica de psihiatrie