Antena Meniu Search
x

Video "Staţi aici! Unde fugiţi?". O mamă din Constanța, filmată cum aleargă pe stradă cu fetița ei în brațe. Copila era dezbrăcată și avea un cearșaf pe cap

Incident şocant în Constanţa. O femeie a fost filmată în timp ce alerga pe stradă cu fetiţa ei de 7 ani în braţe. Copila era dezbrăcată şi acoperită cu un cearşaf, inclusiv pe faţă. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.10.2022, 14:14

Vezi și

Unul dintre martori  a sunat la 112 şi le-a povestit poliţiştilor că ar fi văzut-o pe mamă cum şi-a legat copila la mâini, cu bareta unei genţi.

Înainte să o ia la fugă, femeia le-ar fi spus martorilor că fetiţa este posedată. 

O doamnă...Fug după ea acum! Are un copil legat de mâini!

Alerg după ea acum!

Pe acelaşi subiect

E înfăşurat capul într-un prosop! Nu ştiu!

E legat de mâini!

Staţi aici, doamnă! Unde fugiţi?

Fetiţă de 7 ani, pusă în pericol de mamă, în Constanța

Bărbatul care a surprins toată scena şi a sunat la 112 a spus că femeia ar fi încercat la un moment dat, chiar să o arunce pe copilă în faţa mașinilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. În același timp, oamenii legii împreună cu reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au mers aseară acasă la femeie și au încercat să intre în locuință și să stea de vorbă cu aceasta. 

Să înțeleagă comportamentul ei sau motivele care au dus la o astfel de reacție din parte ei.

Mama fetiței, internată la Psihiatrie. Copila a ajuns în grija bunicului

"Întrucât femeia avea un comportament recalcitrant, agitat şi a refuzat să coopereze cu autorităţile, aceasta a fost condusă la spital şi ulterior transportată la secţia de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea acordării unor îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Drept urmare, fetița de 7 ani a ajuns deja în grija bunicului matern. În același timp, reprezentanții de la Protecția Copilului au identificat tatăl micuței, care este navigator.

L-au sunat, iar bărbatul a spus că va veni acasă, în țară, moment în care o prlua pe copilă și va avea grijă de ea până situația mamei se va lămuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Staţi aici! Unde fugiţi?". O mamă din Constanța, filmată cum aleargă pe stradă cu fetița ei în brațe. Copila era dezbrăcată și avea un cearșaf pe cap