Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei Laurei, tânăra din Târgu Cărbuneşti ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în Belgia. Cum a aflat că fata ei a murit

Mama Laurei, tânăra din Cărbuneşti ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în Belgia, rupe tăcerea. Aduce acuze grave şi face dezvăluiri cutremurătoare. Femeia crede că fiica ei a fost exploatată şi ţinută cu forţa în Belgia.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 14:52

Mama Laurei, tânăra din Cărbuneşti ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în Belgia, rupe tăcerea. Aduce acuze grave şi face dezvăluiri cutremurătoare. Femeia crede că fiica ei a fost exploatată şi ţinută cu forţa în Belgia.

Corina, mama Laurei, a povestit că aceasta a intrat la facultate la Petroşani şi până la începutul anului totul a fost perfect cu ea. Atunci l-a cunoscut pe noul ei iubit, un băiat de 19 ani, şi viaţa ei s-a schimbat total. Fata avusese o relaţie 6 ani, care s-a terminat brusc după ce l-a cunoscut pe băiatul care a dus-o în Belgia.

"Nu s-a mai dus la facultate şi a plecat cu el în Belgia. M-am trezit că nu mai avea hainele în casă. Am bănuit că nu e în regulă, când am văzut că îşi ştersese contul de facebook. Am încercat să fac o plângere la Poliţie, dar mi-au spus că e majoră şi nu au ce să facă.", spune mama fetei, care crede că aceasta a fost exploatată şi ţinută cu forţa în Belgia.

Articolul continuă după reclamă

Ea îşi aduce aminte că au vorbit la telefon şi a văzut-o odată pe video pe whatsapp şi a rămas şocată să descopere că fata vorbea dintr-o cameră goală. În ziua crimei, Laura a sunat ca să vorbească puţin cu surioara ei de 6 ani, pe care o iubea foarte mult. Numai că mama nu avea timp de telefon, era la muncă: "Seara, când am sunat-o, nu a mai răspuns!"

Femeia nu o să uite toată viaţa momentul în care a aflat că fata ei a fost omorâtă cu sălbăticie: "Am primit un telefon de pe un număr necunoscut. Era băiatul ăsta cu care plecase ea în Belgia. Mi-a zis că e moartă!"

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura a plecat în Belgia, cu prietenul ei, un tânăr de 19 ani, pentru a strânge bani ca să-şi cumpere o casă, în România. Aceeaşi publicaţie scrie că tânăra ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită decedată, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei Laurei, tânăra din Târgu Cărbuneşti ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în Belgia. Cum a aflat că fata ei a murit