Meniu
Search
x

Mamă moartă de cancer, fiul ei a murit lovind o cisternă, în Prahova | Video

Un tânăr de 31 de ani a murit într-un accident rutier, în Prahova, după ce a intrat cu viteză într-o cisternă care transporta kerosen. Mama tânărului murise cu doar câteva zile în urmă, răpusă de cancer.

De Cristian Ionescu la 28.09.2020, 18:59
  • Tânărul a intrat frontal într-o cisternă care transporta kerosen
  • Valentin a murit în momentul impactului

Din primele cercetări se pare că Valentin B., un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, în afara localității Berceni, pe sensul de mers Bucov către Bărcănești, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

Potrivit unor surse, nu ar exista urme de frânare la fața locului și se pare că tânărul era foarte abătut din cauza decesului mamei sale, dar și pentru că tatăl său își îneca amarul în alcool de la moartea soției.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani, care se afla se afla la volanul autoturismului. Conducătorul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a asigurat un perimetru de protecție pe o raza de 800 de metri, deoarece exista pericol mare de explozie al cisternei încărcate cu kerosen.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mamă moartă de cancer, fiul ei a murit lovind o cisternă, în Prahova | Video