Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci ani de puşcărie pentru mama din Neamţ care îşi înfometa bebeluşul şi îl ţinea dezbrăcat. Femeia, luată de pe stradă

O tânără de 26 de ani a fost ridicată de pe stradă de poliţişti şi dusă direct în penitenciar, după ce femeia a fost condamnată la 5 ani de puşcărie pentru că şi-a chinuit copilul de un an într-un mod greu de imaginat pentru orice părinte.

de Cristian Ionescu

la 21.01.2020 , 17:47

Femeie în puşcărie Mamă încarcerată, după ce şi-a chinuit bebeluşul - Foto David Crausby/Alamy via profimedia

O tânără de 26 de ani a fost ridicată de pe stradă de poliţişti şi dusă direct în penitenciar, după ce femeia a fost condamnată la 5 ani de puşcărie pentru că şi-a chinuit copilul de un an într-un mod greu de imaginat pentru orice părinte. Doar o minune a făcut ca bebeluşul să-i supravieţuiască mamei abuzatoare.

Tânăra îşi ţinea copilul dezbrăcat şi nemâncat cu zilele, nu îl spăla deloc şi îl chinuia groaznic. Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Roman.

Mamă abuzatoare, condamnată la 5 ani de puşcărie

Articolul continuă după reclamă

Potrivit autorităţilor, tânăra și-a lăsat, în repetate rînduri, minorul, în vîrstă de un an, singur în casă, dezbrăcat, fără să-l hrănească și fără să îi asigure o igienă corespunzătoare, punîndu-i în primejdie gravă dezvoltarea fizică, morală și intelectuală. Tînăra a fost condusă și depusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ, citat de monitorulneamt.ro.

Femeia fusese condamnată de instanța de judecată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, însă se sustrăgea executării pedepsei.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Cinci ani de puşcărie pentru mama din Neamţ care îşi înfometa bebeluşul şi îl ţinea dezbrăcat. Femeia, luată de pe stradă