Antena Meniu Search
x

Video Mama găsită moartă în casă, la Constanța, lângă fiul ei spânzurat, ar fi făcut infarct. Băiatul a lăsat un ultim mesaj pe Facebook: ”Jocul s-a sfârșit!”

Dublă tragedie într-o familie din Constanța. Un băiat de 18 ani și mama lui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau. Vestea morții celor doi i-a luat prin surprindere pe vecini, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 15:18

Vezi și

”Sigur că îi cunosc. Numai cuvinte de laudă. Un copil educat, respectuoasă și ea. Nu știm ce s-a întâmplat”, a spus o vecină a celor doi. 

Polițiștii au intrat în apartamentul celor doi după o prietenă a profesoarei a sunat la 112 și a anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nici la ușă de joi seară.

Ușa apartamentului era încuiată pe interior

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Odată ajunși în apartament, polițiștii au constatat că băiatul era spânzurat de o țeavă metalică iar mama lui, în vârstă de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. 

”Jocul s-a sfârșit”, ultimul mesaj postat pe Facebook de băiatul profesoarei

O vecină le-a povestit jurnaliștilor că băiatul ar fi lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a-și lua viața. 

”Fata mea a găsit pe Facebook aseară că a scris: Jocul s-a sfârșit. Mare păcat, mare pierdere!”, a spus femeia.

Tânărul ar fi suferit de o depresie post-Covid

Dacă inițial surse apropiate celor doi spuneau că mama și fiul s-au sinucis în urma unei depresii post-Covid, alte informații indică faptul că femeia ar fi făcut, de fapt, infarct. Băiatul ar fi suferit de depresie post-Covid de mai multă vreme, iar mama lui l-ar fi dus la psiholog în luna martie, pentru că îi era teamă să nu facă vreo prostie.

Băiatul și bunica acestuia au fost infectați cu coronavirus. Bunica a murit, iar băiatul s-a recuperat, însă a rămas cu o depresie care l-a afectat foarte mult în ultima perioadă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mama găsită moartă în casă, la Constanța, lângă fiul ei spânzurat, ar fi făcut infarct. Băiatul a lăsat un ultim mesaj pe Facebook: ”Jocul s-a sfârșit!”