Antena Meniu Search
x

O profesoară și fiul ei, găsiți morți într-un apartament din Constanța. Băiatul de 18 ani era spânzurat

Un tânăr de 18 ani şi mama acestuia, cadru didactic, au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau în Constanța. Băiatul a fost găsit spânzurat, iar femeia prăbușită la podea, după ce n-au mai răspuns la ușă ori la telefon.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.06.2021, 17:56

Vezi și

Tânărul de 18 ani ar fi fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa, în vârstă de 48 de ani, prăbușită la podea, fără să prezinte urme evidente de violență pe corp.

Profesoara nu ar mai fi răspuns la telefon de joi seară

Autorităţile au fost alertate prin 112 după ce colegi de serviciu ai mamei adolescentului, profesoară la Liceul Teoretic "Ovidius", nu au putut lua legătura cu aceasta la telefon.

Potrivit primelor informații, femeia nu ar mai fi răspuns la telefon de joi seară. 

Pe acelaşi subiect

Băiatul de 18 ani a fost găsit spânzurat

Anchetatorii au intrat în locuinţa situată pe strada Badea Cârţan din municipul Constanţa, după ce au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O profesoară și fiul ei, găsiți morți într-un apartament din Constanța. Băiatul de 18 ani era spânzurat