Antena Meniu Search
x

Video Mama tinerei ucise în Craiova, găsită singură în Grădina Botanică, sfâșiată de durere. Voia să se simtă mai aproape de fiica ei

Poliţiştii din Craiova au fost astăzi în alertă. Mama lui Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică, a fost de negăsit timp de mai multe ore. Apelul la 112 a venit de la tatăl adolescentei care semnala, disperat, dispariţia. În tot acest timp, femeia se reculegea la locul cumplitei crime. Ieri, fata de 14 ani a fost condusă pe ultimul drum.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 02.07.2023, 19:21

Vezi și

Zeci de poliţişti din Craiova au intrat în alertă. Mama lui Melis a fost de negăsit ore bune.

Cristina Oprea, reporter Observator: Alarma a fost dată de tatăl adolescentei. În jurul orei prânzului, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor după ce mama fetei ucisă la doar 14 ani a dispărut de acasă. 

După câteva ore de căutări în tot oraşul, poliţiştii au găsit-o pe mama adolescentei în Grădina Botanică. Potrivit unui martor, femeia a mers prin locurile unde ştia că îi placea lui Melis să se plimbe. A fost văzută în zona unui lac din Grădina Botanică, vizibil abătută. A fost găsită în jurul orei 16:00.

Cristina Oprea, reporter Observator: Femeia a venit să se reculegă aici, în locul unde băiatul în vârstă de 17 ani i-a ucis fata. A fost găsită de poliţişti, în sprijinul cărora a fost trimisă şi o ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

Mama tinerei ucise în Grădina Botanică din Craiova voia să se simtă mai aproape de fiica ei

Potrivit poliţiştilor, nu ar fi avut nicio clipă intenţia să-şi facă rău: voia doar să se poată simţi mai aproape de fiica ei. 

Melis, fata cu chip de înger, a fost condusă ieri pe ultimul drum de sute de oameni. Dincolo de durere, destinul frânt la o vârstă atât de fragedă a lăsat multe întrebări fără răspuns. Între timp, Emanuel, tânărul de 20 de ani care era cu fata în momentul atacului, s-a trezit din comă, dar este în continuare în stare gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mama tinerei ucise în Craiova, găsită singură în Grădina Botanică, sfâșiată de durere. Voia să se simtă mai aproape de fiica ei