Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime

Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime i-a uimit până şi pe poliţişti. Femeia în vârstă de 58 de ani s-a predat singură la Poliţie, dar după 12 ore de la comiterea omorului.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 06:46

Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime

Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime i-a uimit până şi pe poliţişti. Femeia în vârstă de 58 de ani s-a predat singură la Poliţie, dar după 12 ore de la comiterea omorului.

"Astăzi, la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativa deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz.", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Mama criminală, scrie presa locală, s-a trezit miercuri dis de dimineaţă şi s-a întâlnit cu fiul ei de 35 de ani în casă. I-a reproşat acestuia că bea prea mult, că nu are serviciu şi nu-şi face un rost. Bărbatuls e pare că ar fi ripostat, nu doar verbal, moment în care femeia şi-a pierdut total cumpătul, a lua tun cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal fiul.

Articolul continuă după reclamă

Femeia e asistentă medicală la secţia de pediatrie a Spitalului Muncicipal din Lupeni şi locuia alături de soţul ei şi de fiu, în oraş. Tatăl tânărului ucis era şi el în casă în momentul comiterii crimei. Miercuri seara a fost dus şi el la audieri, alături de soţia sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mama care şi-a ucis fiul, la Lupeni, cu un cuţit, e asistentă medicală la pediatrie. Motivul îngrozitoarei crime