Antena Meniu Search
x

Doi fraţi gemeni, abandonaţi în spital de o mamă din Vaslui, imediat după naştere. Bebeluşii, îngrijiţi cu dragoste de cadrele medicale

Doi bebeluşi, fraţi gemeni, au fost abandonaţi în maternitatea din Bârlad de o tânără în vârstă de 20 de ani care ar mai avea 2 copii daţi în plasament.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.02.2019, 23:08

Doi fraţi gemeni, născuti pe 28 ianuarie în maternitatea din Bârlad, au fost abandonaţi în spital

Doi bebeluşi, fraţi gemeni, au fost abandonaţi în maternitatea din Bârlad de o tânără în vârstă de 20 de ani care ar mai avea 2 copii daţi în plasament.

Cei doi bebeluşi sunt îngrijiţi cu dragoste de cadrele medicale, care au precizat că mama a semnat deja un acord de abandon, iar copiii vor fi daţi în plasament imediat ce îndeplinesc condiţiile legale.

Născuţi şi părăsiţi în maternitate

Doi fraţi gemeni, născuti pe 28 ianuarie în maternitatea din Bârlad, au fost abandonaţi în spital, în timp ce micutii erau internati în sectorul prematuri, pentru a lua în greutate.

Mama lor, o tânără în vârstă de 20 de ani, a abandonat cele două făpturi fără să stea prea mult pe gânduri.

Spitalul a anuntat abandonul la DGASPC Vaslui, iar micutii vor merge la un asistent maternal, fiind dati în plasament.

Mama nu este la primul caz de abandon 

În afară de cei doi gemeni, tânăra de 20 de ani mai are doi copii, care au ajuns si ei în plasament maternal.

Potrivit vremeanoua.ro, mama, după o discutie cu concubinul la telefon, ar fi părăsit spitalul, lăsând cei doi micuti în voia sorţii.

Copilasii abandonati au fost îngrijiti de cadrele sanitare din maternitatea bârlădeană, care au anuntat si specialistii de la Directia Generală de Asistentă Socială si de Protectie a Copilului Vaslui (DGASPC)

Tânăra n-a mai vrut să audă de ei, dându-si acordul ca să fie preluati în asistentă maternală.

"Am făcut proces verbal de abandon, asa că cei doi gemeni, când vor face greutatea normală, vor merge în asistentă maternală”, a precizat Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Ceilalţi doi copii ai tinerei au fost şi ei abandonaţi, tot după naştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi fraţi gemeni, abandonaţi în spital de o mamă din Vaslui, imediat după naştere. Bebeluşii, îngrijiţi cu dragoste de cadrele medicale