Antena Meniu Search
x

Galerie foto Managerul public din Sinaia s-a trezit pe terasa casei cu o ursoaică cu pui: "Nu-i de glumă! Senzația crește pulsul"

Momente de panică pentru managerul orașului Sinaia, luni seara. Marian Panait s-a trezit pe teresa casei cu o ursoiacă cu pui, chiar în timp ce se afla la telefon cu primarul Vlad Oprea.

de Monica Palade

la 31.05.2022, 08:44

Deși inițial nu a crezut nicio clipă că ar avea o astfel de vizită neașteptată, nu mică i-a fost surpriza când i-a zărit pe musafirii nepoftiți.

Vizitat la ceas de seară de o ursoaică cu pui

După ce s-au plimbat pe tereasă și au mâncat din bolul de mâncare al animalului de companie, cei trei au admirat peisajul de la balcon. Managerul orașului a sunat imediat la 122 și a cerut ajutorul jandarmilor și polițiștilor care au îndepărtat-o spre pădure pe ursoaică, împreună cu puii săi, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

“Au venit la ceas de seară tocmai când mă pregăteam de un curs. Am crezut că Panda calcă mai apăsat. Eram în apel cu @vlad_oprea_s când am zis ..”stai că am urși pe terasă”.

URSULEȚII MEI

Acum știu unde dispare mâncarea Pandei. Nu-i de glumă! Senzația de ursoaică cu pui la ușa ta crește pulsul. Îmi sunt tare dragi dar nu așa. Am apelat 112 - mulțumesc jandarmilor și polițiștilor”, a scris Marian Panait pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Managerul public din Sinaia s-a trezit pe terasa casei cu o ursoaică cu pui: "Nu-i de glumă! Senzația crește pulsul"